Centrul Medical Integrat de Diagnostic și Tratament LOTUS-MED lansează serviciul de CONSULTAȚIE MEDICALĂ ONLINE DE SECOND OPINION exclusiv pentru INVESTIGAȚIILE DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ, un serviciu important pentru reevaluarea investigațiilor RMN sau CT. Rezultatele de computer tomograf și de rezonanță magnetică vor fi analizate de profesioniști cu experiență și expertiză, care vă pot explica detaliile despre stadiul diagnosticului în care vă regăsiți.

Acest serviciu este recomandat de utilizat atât în contextul actual (pandemia de COVID-19) în care doriți să evitați o vizită suplimentară la medicul specialist, cât și dacă locuiți în alte județe decât București sau în afara țării și doriți consultație medicală online de second opinion la un medic specialist din cadrul Centrului Medical Integrat de Diagnostic și Tratament LOTUS-MED.

Consultație Medicală de Second Opinion, în trei pași

 1. 1.

  Încărcați documentele medicale ale unei investigații RMN sau CT în aplicația LOTUS-MED. Acestea vor ajunge la medicii specializați în imagistică medicală și vor fi verificate.
  * Documentele pot fi aduse și fizic, la sediul LOTUS-MED.

 2. 2.

  Dacă documentele medicale pentru RMN sau CT se pretează serviciului de consultație medicală online de second opinon legată de investigații de imagistică, veți primi pe adresa de e-mail un link de plată. Costul serviciului este de 300 de lei.

 3. 3.

  După efectuarea plății, online, cu cardul, veți primi în termen de 2 zile lucrătoare, pe adresa de e-mail, rezultatele serviciului de consultație medicală de second opinion legată de investigațiile imagistice - interpretarea documentelor RMN sau CT.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic, la numărul 021.9989.
Alte modalitati de a ne contacta gasiti pe pagina de Contact a website-ului www.lotus-med.ro.

Serviciul LOTUS-MED de consultație medicală online de second opinion privind investigațiile de imagistică medicală nu necesită deplasarea la clinica. Materialele de analizat sunt încărcate în platforma web, iar rezultatele interpretării sunt livrate pe adresa de e-mail a pacientului.
Persoanele care doresc pot beneficia de serviciul de Second Opinion si la sediul LOTUS-MED

Intrebari si raspunsuri

Serviciul de consultație medicală online de second opinion este un serviciu suplimentar oferit de  Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED pentru pacienții care, din varii motive, nu doresc sau nu pot fizic să se deplaseze și să acceseze o programare fizică la medicul specialist de imagistică medicală. Este soluția online de a intra în legătură cu un medic de imagistică medicală cu mare experiență și expertiză care să ofere o  interpretare medicală investigațiilor de RMN și CT.

Acest serviciu este recomandat pentru pacienții care suspectează o afecțiune gravă și nu numai.

Acest serviciu poate fi folosit pentru confirmarea sau infirmarea unei suspiciuni de diagnostic. Puteți folosi serviciul drept o altă opinie medicală atunci când vă gândiți să solicitați unul. Trebuie să știți că rezultatele obținute prin acest serviciu nu țin loc de diagnostic și nu îl înlocuiesc pe acesta, dar vă poate oferi un ghidaj pentru noi abordări ale afecțiunii cu care suspectați că vă confruntați. (pentru toate tipurile de afecțiuni medicale, oncologice, chirurgicale, musculo-scheletale).

Sigur, acest serviciu de consultație medicală online de second opinion nu depinde de locul în care vă aflați sau de orașul/ țara în care ați efectuat investigațiile. Aveți nevoie doar de conexiune la internet, de un card bancar valid și de rezultatul investigațiilor într-un format accesibil. Menționăm că nu aveți nevoie de cameră de luat vederi, microfon sau alta tehnologie suplimentară, ci doar să urmați pașii descriși mai sus.

Prețul serviciului de Consultație Medicală Online este de 300 lei / investigație.

Serviciul de Consultație Medicală Online pentru investigații de RMN sau de CT se achita online, cu cardul. După verificarea documentelor pe care le-ați incărcat în aplicație, dacă acestea corespund tehnic (claritate, rezoluție etc), veți primi pe e-mail un link de plată. Plata este procesată prin intermediul NETOPIA Payments. 

Documente medicale și imagistice  anterioare CT, RMN și investigația pentru care se dorește reinterpretarea.

Analiza documentelor medicale și publicarea rezultatelor sunt efectuate de o echipă medicală cu expertiză indelungata în imagistică și radiologie medicală în cadrul Centrului medical integrat de diagnostic si tratament LOTUS-MED.